HOME
VACATURES
KANDIDATEN
WERKGEVERS
MULTI SEARCH
CONTACT
NETWERK
Privacy statement
Sitemap
Disclaimer

DISCLAIMER

Door deze website te benaderen en/of op of via deze internetsite aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze Disclaimer.

MULTI SEARCH Recruitment B.V., hierna te noemen MULTI SEARCH, besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op haar website. Ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan het voorkomen dat de informatie op deze website niet (meer) geheel juist is. Het staat MULTI SEARCH vrij op elk gewenst moment wijzigingen aan te brengen. MULTI SEARCH kan geen garantie geven voor het door de bezoeker beoogde resultaat op basis van deze website verstrekte informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Het is bezoekers van deze website niet toegestaan verstrekte (auteursrechtelijk beschermde) informatie, producten of diensten zonder voorafgaande toestemming van MULTI SEARCH anders dan voor eigen gebruik op enige manier te vermenigvuldigen, te verspreiden of openbaar te maken.

MULTI SEARCH aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit of enigerlei verband houdt met gebruik van deze website en/of de onmogelijkheid deze website te kunnen raadplegen.

MULTI SEARCH RECRUITMENT  035 692 76 60  INFO@MULTI-SEARCH.NL
Sales Consultant Digital Agencies 
in 
Hilversum 
Contract Manager 
in 
Amsterdam 
Account Manager - Offline media met Impact 
in 
Hilversum 
Account Manager Digital Advertising 
in 
Amsterdam 
Online Campagne Manager 
in 
Utrecht 
Accountmanager Online 
in 
Amsterdam-Utrecht 
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Powered by Otys
Design by PXL
Content by Customedia
Multisearch gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.